""

De federale overheid lanceert de overheidsopdracht “Ondernemerschap bij personen met een beperking”. Het doel van dat initiatief is projecten te ondersteunen die bijdragen tot de bevordering van het ondernemerschap bij personen met een beperking.

Over welk type projecten gaat het?

De beoogde projecten zijn projecten met een positieve, concrete en duurzame impact op de uitdagingen die gepaard gaan met ondernemerschap bij personen met een beperking. Transversale samenwerkingen over de grenzen van instellingen en types beperkingen heen worden aangemoedigd. Het voorgestelde project kan uit meerdere luiken of deelprojecten bestaan. Het kan zich toespitsen op één specifiek type van ondersteuning, of op meerdere vormen van ondersteuning die een oplossing bieden voor een of meer van de in het bestek vermelde knelpunten. In totaal worden drie projecten voorzien, één per gewest. Hun uitvoering wordt gespreid over één jaar.

Kalender en budget

De overheidsopdracht werd op 30 juni 2023 gelanceerd via een “openbare procedure” en wordt afgesloten op 15 september 2023.

Het totale budget van de opdracht bedraagt 201.000 euro. De steun per project kan maximaal 67.000 euro bedragen.

U bent geïnteresseerd in deze overheidsopdracht?

Verifieer de voorwaarden tot deelname en raadpleeg alle nuttige informatie voor het indienen van uw offerte.

Laatst bijgewerkt
7 september 2023