Digital Duel

Table of Contents

  Tim is een "digital native": de digitale wereld kent voor hem geen geheimen. Neem het tegen hem op in Digital Duel en ontdek tot welke digitale generatie u behoort.

  Bent u ook een echte professional van het internet, sociale media, tablet en smartphone? Voor meer informatie, ga naar www.digitalduel.be.

  Wat is “Digital duel”?

  Digital Duel is een interactieve en ludieke onlinetest. U neemt het op tegen "digital natives" die vergroeid zijn met digitalisering.

  Kunt u de strijd met hen aan? Doe de test en ontdek tot welke digitale generatie u behoort. U krijgt ook opleidingen aangeboden als u uw vaardigheden op dat vlak wilt verbeteren.

  Digital Duel is een creatie van de FOD Economie en de Belgische Digital Champion, op initiatief van de minister bevoegd voor de Digitale Agenda.

  Digitale vaardigheden, essentieel in het dagelijks leven

  Digitale technologie is alomtegenwoordig. Kunnen omgaan met digitale tools is dan ook noodzakelijk om te communiceren met uw naasten en professionele entourage, te surfen, reizen te organiseren, veilig opzoekingen te verrichten of online te shoppen, content te creëren en een echte professional op het web te worden.

  Een boost voor uw professionele toekomst

  Goede digitale vaardigheden zijn een troef op de arbeidsmarkt. Digitale beroepen ontwikkelen zich steeds meer, maar in België is er een tekort aan bekwame werknemers in het domein. Tegen 2020 kampt Europa wellicht met bijna 750.000 gekwalificeerde knelpuntjobs in de informatie- en communicatietechnologie (ICT). De beheersing van digitale tools verhoogt dus uw kansen op de arbeidsmarkt.

  En hoe zit het met uw niveau? Doe de test op www.digitalduel.be.

  Zin om het spel Digital Duel te promoten? Neem een kijkje in onze communicatiekit en download tal van hulpmiddelen, klaar voor gebruik.

  Laatst bijgewerkt
  5 november 2018

  Laatste nieuws voor dit thema

  1. Online

   Nationale sensibiliseringscampagne over cyberveiligheid - oktober 2019