Kruispuntbank van Ondernemingen - Web Interface

Table of Contents

  Welke gegevens vindt u hier?

  U vindt hier alle gegevens terug over ondernemingen en hun vestigingseenheden die zijn opgenomen in de gegevensbank van de KBO.

  Linken naar andere externe bronnen zijn geïntegreerd (bv. Belgisch Staatsblad, Balanscentrale, werkgeversrepertorium, databank van erkende ondernemers, Foodweb (FAVV) en Belac).

  Opgelet: Om gegevens uit het Nationaal Rijksregister en/of BIS-register, die vallen onder de bescherming van de persoonlijke levenssfeer, te raadplegen, moet u een machtiging van het Comité van Toezicht hebben.

  Hoe vraagt u de toegang aan?

  Om toegang te krijgen tot KBOwi, dient u een officiële aanvraag in. Vul het formulier " Toegangsaanvraag tot de gegevens van de Kruispuntbank van Ondernemingen" in en stuur het ondertekend terug naar de KBO Beheersdienst.

  Hoe meldt u zich aan bij de KBO-webinterface?

  De KBO-webinterface is een beveiligde toepassing. Wanneer u zich aanmeldt, dient u zich te identificeren met behulp van een elektronische identiteitskaart (eID) of met een federaal token (burgertoken).

  Aanmelden

  Eerst moet u een eGov-profiel aanmaken met uw elektronische identiteitskaart. Daarna contacteert u uw toegangsbeheerder voor de toekenning van een KBOwi-rol. Meer informatie over roltoekenningen vindt u op www.belgium.be.

  een eGov-profiel aanmaken

  Met deze applicatie beheert u uw persoonlijke gegevens (e-mailadres, telefoonnummer, taalrol) en uw aanmeldingsmogelijkheden (aanvraag federaal token, aanvraag/wijziging gebruikersnaam en/of paswoord). U kunt ook de reeds toegekende rollen bekijken.

  Wilt u meer informatie?

  U vindt meer informatie over KBOwi in deze handleidingen:

  Laatst bijgewerkt
  15 januari 2018

  Laatste nieuws voor dit thema

  1. Ondernemingen

   Steun voor ondernemen in diversiteit

  2. Ondernemingen

   Wat is de impact van de brexit op uw bedrijf?

  3. Ondernemingen

   Ready4Credit – Bereid uw kredietaanvraag voor!