Welke gegevens vindt u hier?

U vindt hier alle gegevens terug over geregistreerde entiteiten en hun vestigingseenheden die zijn opgenomen in de gegevensbank van de KBO.

Linken naar andere externe bronnen zijn geïntegreerd (bv. Belgisch Staatsblad, Balanscentrale, werkgeversrepertorium, databank van erkende ondernemers, Foodweb (FAVV) en Belac).

Hoe vraagt u de toegang aan?

Om toegang te krijgen tot KBOwi, dient u een officiële aanvraag in. Vul het formulier "Toegangsaanvraag tot de gegevens van de Kruispuntbank van Ondernemingen" in en stuur het ondertekend terug naar de KBO Beheersdienst.

Hoe meldt u zich aan bij de KBO-webinterface?

De KBO-webinterface is een beveiligde toepassing. Wanneer u zich aanmeldt, identificeert u zich met behulp van een elektronische identiteitskaart (eID) of via itsme

Aanmelden

Eerst moet u een eGov-profiel aanmaken met uw elektronische identiteitskaart. Daarna contacteert u uw toegangsbeheerder voor de toekenning van een KBOwi-rol. Meer informatie over roltoekenningen vindt u op www.belgium.be.

een eGov-profiel aanmaken

Met een eGov-profiel beheert u uw persoonlijke gegevens (e-mailadres, telefoonnummer, taalrol) en uw aanmeldingsmogelijkheden (aanvraag federaal token, aanvraag/wijziging gebruikersnaam en/of paswoord). U kunt ook de reeds toegekende rollen bekijken.

Wilt u meer informatie?

U vindt meer informatie over KBOwi in volgende handleidingen:

Laatst bijgewerkt
15 februari 2024