Alle informatie die u in onze brexit FAQ's voor ondernemingen vindt, is gebaseerd op het perspectief van een harde brexit, d.w.z. zonder uitstapakkoord tussen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie.

Wij vragen elke ondernemer om de Brexit Impact Scan te doen. Zo weet hij snel op welke domeinen van zijn onderneming de brexit waarschijnlijk invloed zal hebben en krijgt hij advies over hoe hij daarmee om moet gaan.

Doe de Brexit Impact Scan

 

Meer informatie over de Brexit Impact Scan is te vinden in onze brexit FAQ’s "ondernemingen", die ingedeeld zijn volgens de volgende thema's:

Veelgestelde vragen door ondernemingen over goederen en de brexit Veelgestelde vragen door ondernemingen over diensten en de brexitVeelgestelde vragen door ondernemingen over douane en de brexitVeelgestelde vragen door ondernemingen over vervoer en de brexitVeelgestelde vragen door ondernemingen over intellectuele eigendom en de brexit Veelgestelde vragen door ondernemingen over vestiging en de brexitVeelgestelde vragen door ondernemingen over beroepsmobiliteit en de brexitVeelgestelde vragen door ondernemingen over Burgerlijk recht en de brexit

 

Laatst bijgewerkt
14 oktober 2019

Laatste nieuws voor dit thema

  1. Ondernemingen

    Actieve deeleconomieplatforms in België

  2. Ondernemingen

    Welke verplichte informatie moet op de website van uw onderneming staan?

  3. Ondernemingen

    Overheidsopdrachten nu toegankelijker voor kmo’s!