Evenement datum
26 november 2020
Contract

Table of Contents

  “Hoe omgaan met intellectuele eigendomsrechten in het kader van contractuele betrekkingen?” 26.11.2020

  De Federale Overheidsdienst Economie nodigt u uit voor zijn webinar gewijd aan de “Praktische gids over overeenkomsten en contractuele bepalingen inzake intellectuele eigendom” dat voor de Nederlandstaligen plaatsvindt op 26 november 2020 van 14.00 tot 16.30 uur

  Een Franstalige sessie wordt van 10.00 tot 12.30 uur georganiseerd.

  De FOD Economie (Dienst voor de intellectuele eigendom) organiseert dit evenement in samenwerking met het advocatenkantoor Altius.

  Doel

  We willen u hierbij informeren over het doel, de inhoud, het opstellingsproces van de gids, maar ook en vooral uitleggen aan de hand van concrete voorbeelden hoe u de gids het best gebruikt.

  Het webinar kan voor alle ondernemingen interessant zijn, zowel kleine, middelgrote en zelfs grote bedrijven. Bijgevolg nodigen we op het webinar niet alleen bedrijfsjuristen en advocaten uit, maar ook verschillende tussenpersonen die nuttige tips of hulp verlenen inzake intellectuele eigendom. 

  Bedrijfsfederaties, universiteiten (professoren, studenten), onderzoekscentra voor gebruikers van intellectuele eigendomsrechten zijn eveneens welkom. 

  Aarzel zeker niet om deze informatie aan uw collega’s of medewerkers door te geven.

  Programma

  We danken u voor de aandacht die u aan deze uitnodiging wilt besteden en zijn blij u virtueel te mogen ontmoeten op 26 november.

  Wij wijzen u erop dat het webinar wordt opgenomen, dat de opname op ons YouTude-canaal, op onze website wordt gepubliceerd, en dat de opname na afloop naar de deelnemers wordt gestuurd.

  Ontdek de onlinegids

  De “Praktische gids over overeenkomsten en contractuele bepalingen inzake intellectuele eigendom” is op de website van de FOD Economie gepubliceerd en voor iedereen gratis toegankelijk.

  Die op initiatief van de FOD Economie ontwikkelde praktische gids:

  • informeert u over de verschillende aspecten betreffende overeenkomsten voor intellectuele eigendom,
  • spijkert uw kennis bij en versterkt dus hiermee uw positionering in de contractuele onderhandelingen, bij de opmaak van overeenkomsten, de uitvoering en de beëindiging ervan,
  • schetst talrijke situaties zoals bestel-, licentie-, overdrachts- en arbeidsovereenkomsten, R&D-partnerships, enz.

  Raadpleeg de gids

  Meer info over de gids

  Inschrijving

  Registreer u gratis en ontvang alle informatie die u nodig heeft om in te loggen op de dag van het webinar.
  Dadelijk na uw inschrijving ontvangt u een automatische e-mail met het verzoek die te bevestigen. U klikt daarvoor op de knop "Bevestig uw inschrijving".

  gratis inschrijven

  Laatst bijgewerkt
  25 november 2020