Maakt uw bedrijf gebruik van digitale tools en is het steeds duidelijker aanwezig op het internet? Goed zo!

Weet u dat daaraan ook risico's verbonden zijn, zelfs voor kmo's en zelfstandigen? En weet u dat er stappen tegen u kunnen worden ondernomen als u de gevoelige gegevens in uw bezit niet afdoende beschermt, zoals voorgeschreven door de Algemene Verordening Gegevensbescherming ( AVG )?

U zit met heel wat vragen en bent bezorgd, maar weet niet wat u moet doen? U bent niet de enige! Hoe dan ook, hier bent u aan het juiste adres!

Net zoals de leenheren in de middeleeuwen maatregelen namen om hun versterkte burcht te beschermen, moet u de veiligheid van informaticasystemen en gegevens in uw bedrijf waarborgen en u tegen cyberaanvallen beschermen.

Eenvoudig gezegd, noemen we dat “cybersecurity”!

De organisatie van uw cybersecurity omvat in essentie twee aspecten:

  1. organisatorische maatregelen: de manier waarop uw bedrijf is georganiseerd;
  2. technische maatregelen: de technische tools waarmee uw bedrijf wordt beveiligd.

En weet u wat? Door deze maatregelen te nemen, slaat u twee vliegen in één klap en beschermt u ook de persoonsgegevens die de AVG beoogt. Handig, toch?

De cyberscan werd speciaal ontworpen voor kmo's en zelfstandigen. Daarmee krijgt u in ongeveer twintig minuten een beeld van de cybersecurity in uw bedrijf. U ontvangt onmiddellijk een cyberrisicobeoordeling van uw bedrijf, evenals advies op maat van uw situatie in de vorm van een gepersonaliseerde cyberbeveiligingsgids, om u te helpen uw beveiliging te verbeteren.

Samen beschermen we uw bedrijf!